Antislip zakken

Hotmelt is een zeer efficiënte manier om antislip aan te brengen op zakken.

bag pallets stabilisation with hot melt

Het beveiligen/stabiliseren van ladingen zakken en dozen op pallets wordt steeds belangrijker. In veel landen en bij veel opdrachtgevers worden nieuwe voorschriften en/of wijzigingen in de wet doorgevoerd voor het vervoer van goederen per vrachtwagen, trein, boot of vliegtuig, maar ook de interne logistiek is een belangrijk punt alsmede verantwoord materiaal gebruik.

Pallet stabilisatie

De economische schade door meerwerk, ompakken, ongevallen, verliezen of beschadigingen is groot in relatie tot de eenvoudige oplossing met hotmelt. Naast de directe besparing van geld en kan imagoschade, milieubelasting en de reductie van afval een belangrijke rol spelen.

Vaak een beter alternatief dan folie en vellen

Intercol is specialist op het gebied van hotmelt lijmen. Met unieke, door Intercol ontwikkelde antislip hotmelts kunt u schaders voorkomen en de klanttevredenheid en efficiency verbeteren. Voor de installatie van deze antislip palletisseersystemen werken bij Internationaal samen met vaste partners, die ervaring hebben met de installatie van stabilisatiehotmelt in logistieke lijnen.

nl_NL_formalDutch