Gietharsen

Intercol heeft specialistische kennis in huis op het gebied van gietharsen.

Grofweg zijn de harsen onder te verdelen in de volgende categorieën:

Gevulde gietharsen

Intercol heeft uitgebreide ervaring met 2K Polyurethaan systemen en hun toepassingen voor de elektronica.
Onze gietharsen worden onder meer veel gebruikt bij ingietsystemen voor trafo’s, motoren, schakelkasten, elektronica

Transparante gietharsen
Intercol heeft een reeks transparante Polyurethanen ontwikkeld, speciaal voor duurzame toepassingen in de licht- en energietechniek Deze robuuste Polyurethanen zijn bij uitstek geschikt voor buiten toepassingen, als giethars in speciale devices voorzien van LEDs en/of zonnecellen, of als bindmiddel voor bijvoorbeeld duurzaam steentapijt.
Kenmerkende eigenschappen zijn: Volledig transparant, 100% UV stabiel, geen veroudering of vergeling door kunst- of zonlicht, weer- en wind bestendig

Wilt u weten wat Intercol voor u kan betekenen of heeft u vragen? Vul hieronder het contactformulier in en er wordt spoedig contact met u opgenomen.

Hot melt gieten

Intercol biedt een lage druk gietproces, op basis van een thermoplastische hars, om zo een hoge kwaliteits afdichting en bescherming van componenten te bieden. Dit proces is veel sneller dan de traditionele 2 componenten giethars methode, en is op basis van een fractie van de kapitaalkosten van spuitgieten.

Dit is een proces innovatie die tussen de 2K giethars en de spuitgietindustrie in zit. Er is minder risico op het beschadigen van kwetsbare componenten door het “lage druk systeem”. Het proces is heel simpel: lijmpistool aan, stick erin, en gieten.

Voor de complete informatiebrochure klik hier.

Introductiefilm hot melt gieten

nl_NL_formalDutch