Kleefstoffen voor vrouwelijke hygiëne

Intercol’s hotmelt lijmen assortiment voor de non-woven industrie zijn met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd om ervoor te zorgen dat onze klanten meer dan tevreden zijn met de resultaten, elke keer dat ze een levering ontvangen.

Comfort is het sleutelwoord bij ons huidvriendelijke hotmelt assortiment omdat de lijmen grotendeels worden gebruikt bij de productie van producten voor de vrouwelijke hygiëne.

vrouwelijke hygiëne – non woven lijmen

Onze populaire hotmelt kleeflagen voor vrouwelijke hygiëne zijn schoon lopend, geurvrij en flexibel – zodat de draagster zich comfortabel en zelfverzekerd kan bewegen, terwijl zij zich beschermd blijft voelen en wordt beschermd.

EHM-C 6042 kan worden gebruikt voor de zelfklevende positioneringsstrook voor kledingstukken voor de industrie van de vrouwelijke hygiëne en andere gelijkaardige producten. EHM-C 6042 is discreet omdat het een bijna kleurloze kleefstof is, ontworpen om een optimaal hechtingsniveau te bieden en toch verwijderbaar te zijn. De lijm wordt geleverd in ons efficiënte blokformaat, zodat deze kan worden verwerkt met een breed scala aan hotmelt smeltapparatuur en dankzij zijn viscositeit kan hij schoon worden aangebracht op spuit- en spuitapparatuur.

EHM-C 6002, 6004 en 6006 zijn ontwikkeld voor het permanent verlijmen van vliesmaterialen, zoals die voorkomen in de industrie voor vrouwelijke hygiëne. De lijmen hebben verschillende eigenschappen zoals verschillende viscositeiten om te voldoen aan verschillende eisen van de klant.

Onze hotmelt-lijmen – gebruikt bij de vervaardiging van producten zoals maandverband – staan bekend om hun goede vormvastheid en hoge kleefkracht en elasticiteit, terwijl de productintegriteit behouden blijft. Met onze kleefstoffen voor vrouwelijke hygiëne bent u verzekerd van een uitstekende hechting, een kleurloze lijmlijn, een geurvrije omgeving, geen beschadiging of vlekken op materialen en geen verstoppingen in het eindproduct.

nl_NL_formalDutch