Lijm voor stoma producten

Het assortiment kleefstoffen van Intercol voor de non-woven en hygiëne industrie zijn betrouwbaar, huidvriendelijk en flexibel om bewegingsruimte te garanderen. Stomazorg is slechts één van de vele gebieden in de medische sector waar onze specifieke, op de markt bewezen kleefstoffen een cruciale rol spelen bij het ondersteunen en comfortabel maken van de mensen die op onze producten vertrouwen.

Onze zachte en aanpasbare kleefstoffen kunnen op tot wel zeven verschillende gebieden binnen één enkel stoma-product worden gebruikt. Of het nu gaat om een adhesiepromoter in een hydrocolloïdverband, om een vliesmateriaal aan een medische constructie te hechten, om een medische filter op zijn plaats te houden of om een constructie stijf te maken.

Wij bieden zowel op rubber gebaseerde als polyolefine kleefstofsamenstellingen in een reeks viscositeiten, ondersteund door relevante goedkeuringen voor huidcontact, zodat Intercol de producten heeft die bij uw toepassing passen. Bovendien heeft ons gespecialiseerd onderzoeks- en ontwikkelingsteam ons assortiment stomakleefmiddelen zo ontworpen dat ze precies het juiste hechtingsniveau hebben dat nodig is voor elk specifiek gebruik.

EHM-C is ons gamma hoogwaardige, duurzame smeltlijmen voor de non-woven industrie. Het EHM-C-assortiment van Intercol bestrijkt gebieden zoals vrouwelijke hygiëne, luiers en incontinentieverzorging, vochtige doekjes, medische afdekking en stomaverzorging. Deze lijmen vertonen een hoge adhesie, niet alleen op non-woven materialen, maar ook op filmische backing sheets en de verschillende andere absorberende materialen die gebruikt worden; ze houden de constructie veilig tijdens het gebruik.

EHM-C 6002 is ontworpen voor het permanent aan elkaar lijmen van vliesmaterialen. Het wordt gebruikt in de industrieën voor vrouwelijke hygiëne en luierconstructies, maar ook in de stomazorg waar de eigenschappen en prestatievoordelen van de lijm van nut kunnen zijn. EHM-C 6002 is discreet omdat het een waterwit product is, niet irriterend is voor de normale huid en een geringe geur heeft – ideaal voor gebruik in de stomazorg. Deze lijm wordt vervaardigd in ons blokformaat, waardoor hij kan worden gebruikt in een breed scala van hotmelttankapparatuur.

nl_NL_formalDutch