Lijmcursussen 2023

Na het grote succes van de lijmcursussen in 2020 organiseert Intercol in het voorjaar van 2023 eindelijk weer cursussen op het gebied van lijmen.
Onze cursussen starten allen bij Intercol te Ede om 08.30, hier beginnen wij de dag met een rondleiding door onze productie locatie en onze laboratoria. Het theoretische gedeelte vindt plaats op een externe locatie in Ede en daar sluiten wij de dag omstreeks 16.00 uur af. Deelname aan de cursus is kosteloos. 

Deze cursus is specifiek voor deelnemers die watergedragen lijmen gebruiken in hun productie proces. Bij deze cursus worden de verschillende soorten lijmen besproken aan de hand van de diverse toepassingen.

Tijdens deze cursus wordt alles op het gebied van hotmelt lijmen besproken. Er wordt onder andere uitleg gegeven over wat een hotmelt is en wat de specifieke eigenschappen en begrippen zijn van een hotmelt lijm. Ook bij deze cursus krijgen de deelnemers te horen hoe problemen met lijm kunnen worden voorkomen aan de machine.Wij verzoeken u zich snel in te schrijven. Dit kan voor één of meerdere cursussen door te reageren op deze mail. Noem hierbij uw naam, bedrijfsnaam en aan welke cursus u wenst deel te nemen. Wij kunnen voor maximaal drie personen binnen uw bedrijf een plek reserveren. Mocht u met meer dan drie collega’s willen komen, neem dan contact met ons op.Met vriendelijke groet,Technical Sales Team Intercol
Cursusdata:

Koudlijm Cursus
Ma 20 Maart 2023
Di 21 Maart 2023

Hotmelt Cursus
Woe 22 Maart 2023
Do 23 Maart 2023
Vr 24 Maart 2023
Schrijf je nu in via deze link!

Marconistraat 7
6716 AK Ede
T: +31 318 636363
E: tibor.bedo@intercol.nl
W: www.intercol.eu
nl_NL_formalDutch