Lijmen voor luiers en incontinentieverzorging

Intercol heeft een innovatief, hoog presterend assortiment hotmelts ontwikkeld voor de diverse en uitdagende non-woven en hygiëne industrie. Dankzij onze deskundige kennis kunnen we productkennis en applciatiekennis combineren voor een optimaal resultaat

Ons assortiment smeltlijmen zijn praktische, duurzame en huidvriendelijke producten. Ze zijn ontwikkeld om een optimale hechting te bieden aan de non-woven, absorberende en ondersteunende materialen die worden gebruikt bij de constructie van luiers en incontinentieverzorgingsproducten. Naast de sterkte die nodig is om de onderlagen stevig bij elkaar te houden om lekkage te stoppen en ervoor te zorgen dat de luier of het onderlegger zijn vorm behoudt, garanderen onze kleefstoffen dat het product comfortabel blijft zitten, omdat ze flexibel zijn, zodat beweging mogelijk is.

Non Woven Constructie hotmelt lijmen

Onze diverse hotmelts zijn ontwikkeld voor het permanent aan elkaar hechten van non-woven materialen, terwijl andere hotmelt lijmen worden gebruikt om elastische strengen aan het materiaal te hechten om elastische beenmanchetten te creëren. U kunt er zeker van zijn dat onze hotmelt het elastiek stevig op zijn plaats houdt, terwijl het toch een veilig, comfortabel, niet-lekkend product vormt.

Non-woven Diaper elastic hot melt adhesive

Het uitgebreide hotmelt lijmen assortiment biedt een sterke hechting, hoge elasticiteit, goed vormbehoud, geen geur en zowel een lichte kleur als een lichte uitstraling, terwijl beschadiging of vlekvorming op materialen wordt vermeden. De lijmen kunnen met een hele reeks verschillende methoden worden aangebracht, afhankelijk van de eisen.

Er staat veel druk op de wereldwijde hygiënemarkt met hoge verwachtingen voor groeiende sectoren zoals incontinentie voor volwassenen, maar het is de belofte van Intercol om grenzen te blijven verleggen en alleen de best mogelijke producten aan klanten te leveren.

Onze kleefstoffen voor luiers en incontinentiemateriaal zijn speciaal geformuleerd om consistente prestaties te leveren tijdens de productie en volledige hechtingszekerheid te bieden bij het eindgebruik.

nl_NL_formalDutch