Luierdoekjes en poetsdoekjes verpakkingslijm

Dankzij onze ongeëvenaarde kennis en expertise heeft Intercol een groot assortiment unieke hotmelts ontwikkeld voor de non-woven sector. Binnen deze diverse en veeleisende markt produceren wij kleefstoffen voor toepassingen zoals dameshygiëne, assemblage, luiers en incontinentieverzorging, medische afdekking, stomaverzorging en afdekkingen voor vochtige doekjes.

Sluiting verlijmen op plastic zak

Intercols lijmen voor het bevestigen van de sluiting op zakken vochtige doekjes hechten het plastic deksel stevig aan de pakjes vochtige doekjes, zodat de doekjes binnenin vochtig blijven en niet uitdrogen. Wij bevelen EHM 9654 aan voor de meeste van onze klanten die een lijm zoeken voor deze toepassing, omdat het geweldig is in het hechten van de lastige, glanzende en gladde substraten van typische natte doekjes verpakkingen.

Sluiting verlijmen van zakjes – warmte bestendigheid test

Geurarme hotmelt

EHM 9654 is ontworpen om schoon te spuiten, waterwit en geurarm te zijn, helpt de productie te maximaliseren en behoudt zijn sterkte en hechting – zelfs na herhaaldelijk gebruik. Deze snel smeltende hotmelt, die bij lage temperaturen kan worden toegepast, is een veelzijdige kwaliteit omdat deze hotmelt ook succesvol is in de matrassenbouw!

Een zeer flexibele hotmelt

EHM 8134 is de hotmeltlijm van Intercol die geschikt is voor flexibele substraten zoals verpakkingen voor vochtige doekjes. Daarom is deze kwaliteit ook zeer veelzijdig en wordt gebruikt voor het etiketteren van koolzuurhoudende dranken, waar de clean-running eigenschappen hoge lijnsnelheden mogelijk maken, en papieren zakken en patch windows. EHM 8134 biedt fabrikanten uitstekende pick-up kwaliteiten, gecombineerd met een hoge adhesie.

Speciale hotmelt ontwikkelen?

Intercol heeft meerdere gamma’s die overlappen in de non-woven sector. Neem vandaag nog contact op met uw specifieke toepassing, zodat wij de ideale kwaliteit kunnen vinden voor uw behoeften op het gebied van lijm voor vochtige doekjes: info@intercol.nl

nl_NL_formalDutch