Non woven en hygiëne producten

De markt voor non-woven producten is wereldwijd het grootste gebied voor het gebruik van hot-melt lijmen. Alle hygiënische wegwerpproducten worden samengesteld met hotmelt lijm, lijm speelt een essentiële rol in de prestaties van de eindproducten. Onze specifiek ontwikkelde smeltlijmen zijn praktisch, duurzaam en volledig in staat om deze diverse en veeleisende markt te bedienen.

Intercol heeft een reputatie voor innovatie en de technische uitmuntendheid van zijn producten, en ons hotmelt assortiment omvat producten die zijn ontworpen voor het permanent verlijmen van niet-geweven materialen, zoals die worden aangetroffen in de industrie van de vrouwelijke hygiëne of de luierbouw.

Het assortiment omvat verder producten die zijn ontworpen om elastisch weefsel aan non-woven materialen te hechten. Het assortiment wordt gecompleteerd door producten die zijn ontworpen voor de zelfklevende positioneringsstrook op dameshygiëneproducten en andere soortgelijke producten om het product op zijn plaats te houden.

nl_NL_formalDutch