Vacature proces- en applicatiebeheerder

Intercol bv is een middelgroot, zelfstandig MKB bedrijf in Ede, dat tailor-made kleefstoffen ontwikkelt en produceert. De producten vinden hun toepassing in diverse Europese industrieën. Intercol streeft ernaar snel en doeltreffend oplossingen te kunnen bieden voor de producten en processen van de klant. Onze processen zijn sterk geautomatiseerd en Intercol leunt daarbij zwaar op de logistieke en administratieve software van Exact. Voor het onderhouden en verder ontwikkelen van deze processen zijn wij op zoek naar een ‘proces- en applicatiebeheerder’.
Onze nieuwe collega, de mens:

 • Je bent een teamspeler en kan onder tijdsdruk toch nauwkeurig werken
 • Je bent zelfstandig, flexibel en hulpvaardig
 • Je neemt initiatief en hebt een pro-actieve werkinstelling
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, Duits spreken is een pré
 • Je woont in de regio Ede
  Onze nieuwe collega, de kennis en kunde:
 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma of vergelijkbaar werk-/denkniveau
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt ervaring met het beheren van Exact (Globe en Synergy) en Microsoft (SQL, Windows Server 2019) producten
 • Je hebt affiniteit met hard- en software en bent bekend met netwerken, printers, scanapparatuur en de Office producten van Microsoft
  De functie en het werk:
  Jij wordt in eerste lijn verantwoordelijk voor het operationeel houden van de gehele procesautomatisering. Jij kent de workflow en de bijhorende dataflow. Die onderhoud je, die optimaliseer je, en die bouw je samen met de gebruikers en het management verder uit. Voor eindgebruikers ben je hun vraagbaak en gebruikers mogen jou ook om hulp vragen bij het gebruik van hun pc/laptop en Office producten. Valt een probleem buiten jouw competenties dan speel je dit door naar één van de externe partijen (specialisten) waar Intercol een relatie c.q. overeenkomsten mee heeft.
  Je rapporteert in je functie aan de algemeen directeur. Je krijgt daarbij veel vrijheid om je tijd zelf in te delen. Het werk zal bij voorkeur op ons bedrijf in Ede worden uitgevoerd, dicht bij de processen en de mensen. Thuis werken behoort echter tot de mogelijkheden, dit in overleg. Het betreft een full-time functie waarbij onze voorkeur naar 40 uur per week uitgaat.
  Wat bieden wij:
  ‘Snel en doeltreffende oplossingen voor onze klanten’. Dat betekent veel dynamiek. Werken bij Intercol is nooit saai. En wij gaan altijd voor de lange-termijn-relatie. Ook met onze medewerkers. Dus er is direct uitzicht op een vast dienstverband, een marktconforme beloning en prettige secondaire arbeidsvoorwaarden.
  Interesse of zin in een vrijblijvende kennismaking? Neem contact met ons op:
  Tom Gorter, algemeen directeur, te bellen op 06 12 17 44 05. Of als je liever mailt: tom.gorter@intercol.nl.
Intercol-Vacature-ProcesApplicatiebeheerder

nl_NL_formalDutch