Zelfklevende hotmelts (PSA)

Intercol heeft een omvangrijk assortiment van PSA hotemlt kleefstoffen ontwikkeld. Deze lijmen worden gebruikt in talloze zelfklevende, product assembly en converting toepassingen over de hele wereld en hebben zich bewezen en worden vertrouwd door zowel fabrikanten als consumenten.

PSA hot melts testing and applications

Zelfklevende etiketten

Onze PSA hotmelt drukgevoelige kleefstoffen zijn speciaal geformuleerd om uitzonderlijke prestaties te leveren op zelfklevende etiketten. Daardoor kunnen ze worden gebruikt om papier, metaalfolie, plastic folie, stof en non-woven labels veilig te hechten op glas, papier, karton, metalen en keramische oppervlakken. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de juiste balans tussen afschuiving, afpellen en kleefkracht die voor elke toepassing vereist is.

Veel unieke toepassingen

Pressen smeltlijmen voor zelfklevende coatings zijn nu een essentieel onderdeel bij de productie van kleefbanden, kunstpanelen, sluitingen voor zakken en enveloppen en zelfs insectenvallen. Daarnaast produceren wij dry peel lijmen waarmee gelaagde etiketten eenvoudig van de verpakking kunnen worden verwijderd terwijl het onderliggende etiket intact blijft.

Onze deskundigheid op het gebied van converting strekt zich bovendien uit tot warmte-activeerbare hotmelts voor coatings en laminaten. Deze producten worden op grote schaal gebruikt in de sectoren dry peel, schoeisel, zakken, zakken en trapping tape.

Productie van verzenddozen met zelfklevende hotmelt sluiting

nl_NL_formalDutch